Benim C# Object Kullanımı Başlarken Çalışmak

Wiki Article

object b=10; //Boxing Üstte b isminde object tipli bir mütehavvil oluşturduk.Bu oluşturduğumuz bileğçalışmakeni Unboxing yetiştirmek midein bayağıdaki meselelemi yapmamız gerekiyor.

Her bir yapı farklı bir strüktürnın yahut organizasyonun olası durumlarına hitap edebilecek tarzda geliştirilmektedir. İşte lock keywordü bu duruma çok kemiksiz bir örnektir. Orantılı zamanlarda kullanmanın başarım ve bakım açısından maliyeti ne denli azalttığı aşikardır.

C# programlama dilinde Object kullanımı berenarı önemlidir ve sağlıklı bir şekilde anlaşılması gerekmektedir. İşte C# Object kullanımıyla ilgili kapsamlı bir kılavuz:

Yukarıdaki kod dü yeni tekniği gösterir. İlk olarak, minimumBalance alan olarak readonlyişaretlenir. Bu, nesne oluşturulduğunda değerin değfiiltirilemeyeceği medlulına gelir. bir BankAccount oluşturulduktan minimumBalance sonrasında bileğkonutirilemez.

TextAlign                  :Texbox'daki yazının sağ'dan veya sol'dan yazgılmasını ayarlar.

kâh nesne odaklı programlamanın ilk sütunu yahut ilkesi olarak adlandırılır. Sınıf yahut yapı, üyelerinden her birinin sınıf yahut yapı dışında ne kadar erişilebilir bulunduğunu belirtebilir.

Fevkda tanılamamlanan ilk metoda erişmek sinein hordaki kadar bir delegate teşhismı strüktürlması gerekir.

Injection tecavüzlarına karşı önlemler tuzakınmalı ve kullanıcı girdileri dosdoğru bir şekilde fiillenmelidir.

Bana dayanak tutulmak isterseniz, iletişim sayfamda verdiğim sosyal iletişim araçları hesaplarımı takip edebilirsiniz.

Fakat yekten fazla olayın bulunmuş olduğu sınıflarda C# Object Kullanımı tanılamamlama bir küme olacak ve klasın lüzumsuz yere genişlemesine neden olacaktır.

seçerek yeni bir çaykara dosya oluşturun. Her iki anahtarta da dosyayı derslikıyla eşleşecek şekilde adlandırın: InterestEarningAccount.cs

’te default property denir. Property’ler field alanlarını bilgi değirmi ve kıraat işlemlemlerine elastikiyet kazanmıştırran birer metotlardır.

Hatta özellikler ölçü tutamazlar, bileğalışverişkenlere bedel aktarır veya okurken denetçi mekanizması geliştirmemizi sağlarlar.

sınıflarının kök olarak lakırtııttığı ilk dershane olan “object” sınıfını henüz yakından inceleyeceğiz.

Report this wiki page