5 Basit Teknikleri için pursaklar belediyesi

Wiki Article

Folkın Resi beyı Ertuğrul Çetin Sokaklarda Sokakta, pazarda ve her köşe başlangıcında her an halkla iç bâtıne olan Pursaklar Belediye Reis beyı Ertuğrul Çetin, vatandaşlarla ve esnaflarla sık pıtrak bir araya gelmeye devam ediyor.

Hayvanların güvenli ve pak bir ortamda, sağlıklı koşullarda yaşamlarını sürdürebilmeleri amacıyla Mimar Sinan Mahallesi’nde bulunan melce yeni baştan elden geçirildi.

Kendi adlarına kayıtlı gayrimenkulleri satan mükelleflerimiz dosyalarından kayıtlarının kapatılması midein satın alan kişinin tapu fotokopisi ile Yurt Vergisi servisimize başvurma etmeleri gerekmektedir.

İlçedeki insanlara ve kurumlara yapılan hizmetler kadar ilçenin yaşam alanlarına ve yerleşim yerlerine müteveccih atık adımlarda ciddi rol oynuyor.

Dürüst Vurgun iktidarlarının ülkeye 21 yılda kazanmıştırrdıklarının anlatıldığı videonun gösterilmesinin ardından Erdoğan, şunları kaydetti:

Pursaklar’a erişim en kullanışlı ve refahlı olarak yeğleme edilebilecek kombine taşıma alternatifinde otobüs mekân almaktadır. Pursaklar merkeze kentin sağlam çok farklı bölgesinden farklı ulaşım alternatifleri ile ulaşım esenlanabilmektedir.

İstanbul’da DEM ile pazarlıkta adı güzeşte Adalar ve Esenyurt dahil 11 kaza adayının açıklanması ise haftaya bırakıldı.

İlçeye olan kesif nazarıitibar ile müşterek yeni iskân yerlerinin çoğalması sebebiyle Pursaklar Belediyesi, vatandaşların pursaklar gundem ulaşım ağını genişletmek ve erişimı kolaylaştırmak namına pursaklar yatırımlarına devam ediyor.

Pursaklar Belediyesi aracılığıyla ilçede kâin 5 Dudu Evi’nde düzenlenen kurslar yardımıyla 7177 cinsilatif evlerinden çıkarak hem dizge öğrenip, hem de yeni hobiler kulaklııp sosyalleşme vesileı buldu.

Pursaklar’da Çocukların Ramazan Luğu Ramazan kocaoğlannın içsel havasını yurttaşlara en pursaklar gundem sağlıklı şekilde hissettirmek hesabına birçok farklı izlence düzenleyen Pursaklar Belediyesi, 5 farklı mahalle bile 5 farklı merkezde düzenlediği birbirinden kandırıcı etkinliklerle, çocuklara unutulmaz bir kamer evetşatıyor.

Pursaklar Uray Serı Çetin duyurdu! Ücretsiz perukar hizmeti devam ediyor Pursaklar Belediyesi pursaklar haber ilçedeki ulaşım ağını genişletme çalışmalarına devam ediyor Pursaklar Belediyesi TYP kapsamında 350 iştirakçi gururı yapacak!

ve 9. maddelerinde tamlanan zatî data el işi şartları ve amaçları kapsamında aktarılabilmektedir.

ANKARA’da Pursaklar Sanayi Sitesi’nde sabık yıl 17 Mayıs’ta meydana mevrut vakada, Gürbüz T.’nin sahibi olduğu maslahatyerinin bulunduğu binanın çatısı, sıkıntı haysiyetiyle uçtu.

Web sitemizi görüşme etmeniz nedeniyle elde edilen şahsi verileriniz süflida sıralanan fakatçlarla T.C. İçnöbetleri Bakanlığı aracılığıyla Yasa’un 5. ve 6. maddelerine akla yatkın olarak davranışlenmektedir:

pursaklar haber ve 9. maddelerinde belirtilen şahsi veri işleme şartları ve fakatçları kapsamında aktarılabilmektedir.

Report this wiki page